Review Wanda

Ik heb vandaag een geweldige innerlijke reis gemaakt o.l.v. José en daarmee zoveel duidelijkheid en inzicht gekregen over hoe ik in mijn kracht kan staan. Echt zo geweldig! Dit is zo goed voor mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen. Ik heb het gevoel dat ik de hele wereld aan kan!
José geeft je heel veel vertrouwen en veiligheid, waardoor je je direct op je gemak voelt en je dan ook kan laten gaan zonder dat het eng is of je je angstig voelt.
Ze brengt je van tevoren in een enorme ontspanning en rust waardoor je daarna dichter bij je gevoel kunt komen. Tijdens die ontspanning merk je dat er van alles in je lijf gebeurt – er wordt gewerkt, opgeruimd en geheeld. Vervolgens begeleidt José je naar een plek in je lijf en stelt ze je vragen en ga je reizen in je lijf.
Ik kreeg vervolgens beelden te zien die zo duidelijk waren en door de begeleiding van José werd het duidelijk wat dit voor mij betekende. Echt zo mooi en waardevol! En niets is gek, dat is ook zo bijzonder. Ik ben je zeer dankbaar José.

Wanda

Review Imke

Ik heb de energetische behandelingen bij José als een mooie reis ervaren.
Van te voren wist ik niet goed wat ik kon verwachten en twijfelde ik of mijn lichaam me echt kon vertellen wat ik nodig had. Maar dit is boven verwachting naar voren gekomen. Dankzij de goede begeleiding van José vertelde mijn lichaam mij wat ik nodig had en wat er op dit moment belangrijk is in mijn leven.
José heeft ook veel spanning en stress weggehaald uit mijn lichaam en ik ging een stuk “lichter” de deur uit na de eerste behandeling.
José is een zeer prettig en warm persoon, waar je je snel bij op je gemak voelt. De inzichten die ik heb gekregen pas ik nu dagelijks toe in de praktijk. Ik ben heel blij dat ik dit heb mogen doen!

Imke

Review Leonie

Ik zal proberen uit te leggen wat de transformerende reis voor mij betekende en wat het voor mij heeft gedaan.

Met de transformerende reis ga je een innerlijke reis maken in jezelf, doordat je het zelf allemaal voelt, ziet en doet heeft het ook echt een blijvend effect. Het dringt door tot op elk celniveau. Ik heb ontdekt wat mijn wonden waren, waar ze vandaan kwamen en ze uiteindelijk geheeld. Er werd altijd tegen mij gezegd, je moet je innerlijke kind helen, maar dat is me nooit echt gelukt. Totdat ik het gedurende de transformerende reis deed. Het effect van de transformerende reis en de energetische behandelingen na 3 keer was zo enorm dat ik me steeds maar bleef afvragen, blijft dit gevoel nou echt? Ik kon bijna niet geloven dat ik me zo goed kon voelen, zo gelukkig, zo sterk. Ik kon mensen vergeven, en zag waarom ze mij pijn hadden gedaan, dat zij zelf ook niet anders konden en wisten, daardoor kon ik het trauma dat tussen ons in stond vergeven en helen.
Ik zie het leven opeens mooier in, het lijkt wel alsof ik door een roze bril kijk, ik zie opeens hoe mooi de lucht is, of de bomen in het bos, hoe mooi de mensen om me heen zijn, hoe mooi het leven is. Het is alsof je hart openstaat en geluk uitstraalt en je het ook weer terug krijgt en voelt. Je neemt de wisselwerking waar van alle energieën om je heen, van de natuur, de dieren en de mensen, je ziet ineens hoe mooi ze eigenlijk zijn en zij zien jou ook anders, ze zien jou voor wie je echt bent. Je gaat anders in het leven staan, mooier, je straalt liefde uit en dat krijg je ook weer terug. Nooit verwacht dat het zo mooi zou zijn, het is voor mij een heling geweest van mijn oude ik en de geboorte van mijn nieuwe ik. Het mooie is dat er nu ook de meest mooie dingen op mijn pad komen. Alsof ik de deur heb geopend, de deur van mijn hart, naar de wereld en het universum en dat je daar van alles moois voor terug krijgt, maar vooral het gevoel van pure onvoorwaardelijke liefde. Een mooier cadeau had ik mezelf niet kunnen geven. En het was prachtig om dat met de begeleiding van Jose te doen, een lievere en mooiere begeleider bestaat er niet. Bedankt Jose voor deze prachtige transformerende en helende reis.

Leonie