Ik heb vandaag een geweldige innerlijke reis gemaakt o.l.v. José en daarmee zoveel duidelijkheid en inzicht gekregen over hoe ik in mijn kracht kan staan. Echt zo geweldig! Dit is zo goed voor mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen. Ik heb het gevoel dat ik de hele wereld aan kan!
José geeft je heel veel vertrouwen en veiligheid, waardoor je je direct op je gemak voelt en je dan ook kan laten gaan zonder dat het eng is of je je angstig voelt.
Ze brengt je van tevoren in een enorme ontspanning en rust waardoor je daarna dichter bij je gevoel kunt komen. Tijdens die ontspanning merk je dat er van alles in je lijf gebeurt – er wordt gewerkt, opgeruimd en geheeld. Vervolgens begeleidt José je naar een plek in je lijf en stelt ze je vragen en ga je reizen in je lijf.
Ik kreeg vervolgens beelden te zien die zo duidelijk waren en door de begeleiding van José werd het duidelijk wat dit voor mij betekende. Echt zo mooi en waardevol! En niets is gek, dat is ook zo bijzonder. Ik ben je zeer dankbaar José.

Wanda