Volwassen- en kindercoaching

De behandelingen die ik inzet tijdens de sessie hebben een krachtig en transformerend effect.
Hierdoor heb je in het algemeen aan 3 sessies voldoende.
Samen met jou kijk ik aan de hand van je hulpvraag welke behandelingen ingezet kunnen worden voor het beste resultaat.

Volwassencoaching

Volwassencoaching

Wat kun je verwachten als je in mijn praktijk komt

We praten over je hulpvraag, waar loop je tegen aan in je leven?
Ik breng samen met jou je geboorte en geboorteperiode in kaart om inzicht te krijgen in patronen uit je dagelijks leven die zijn oorsprong kunnen hebben in het geboorteverhaal.
Vervolgens ga ik op de betreffende thema´s energetisch werken. Dit is het weer in balans brengen van de energie in het lichaam die verstorend werken op mentaal, emotioneel en fysiek niveau. De cliënt voelt zich weer lichter en rustiger. Ze ervaren dat het dagelijks leven weer makkelijker aanvoelt.
Tijdens de sessie maak ik gebruik van de ontspanning die is ontstaan in het lichaam, waardoor je makkelijker bij je gevoel kan komen en het onderbewuste kunt aanspreken. Ik begeleid je gericht en op een rustige manier om de onderbewuste opgeslagen thema’s bewust te worden. Dit geeft de mogelijkheid om dit om te zetten in positieve ervaringen en verandering. Ofwel; je maakt een Transformerende Reis door het lichaam.
Als het nodig is zet ik systeemwerk in. Door systeemwerk toe te passen kun je onbewuste patronen weer zichtbaar maken.

Hoe lang duurt een traject

Een traject duurt gemiddeld 3 tot 5 sessies. Je hebt minstens 3 sessie nodig om verandering in je systeem te laten beklijven.

Kindercoaching

Kindercoaching

Wat kunnen kinderen verwachten als ze in mijn praktijk komen

Na een eerder intake gesprek met de ouder(s) of verzorger(s) verwelkom ik het kind van harte in mijn praktijk. Ik zal zorgen dat het zich veilig en op zijn/haar gemak zal voelen tijdens de sessie. Het kind moet zich goed voelen om stappen durven te zetten. Daarom beweeg ik me op een creatieve en flexibele manier mee tijdens de sessie. Door middel van de zelfgekozen methode, dat kan zijn spel of creatieve vormen (bijvoorbeeld, tekenen) wordt het vaak al zichtbaar wat er in het kind omgaat.
Met de ouders bespreek ik vooraf het geboorteverhaal van het kind omdat vaak overtuigingen, gedragingen en patronen hun oorsprong vinden in de manier waarop het kind geboren is of in de periode daar voorafgaand.
De coaching is altijd oplossingsgericht. Het kind zal gestimuleerd worden om met zelfbedachte oplossingen aan de slag te gaan. Door samen naar nieuwe mogelijkheden te kijken zal het kind zelf de nieuwe stappen durven zetten.
Door middel van mogelijk energetische behandelingen zal ik het kind ondersteunen in zijn/haar proces. De meeste kinderen voelen zich hierdoor minder angstig, rustiger, krachtiger en krijgen meer (zelf)vertrouwen. Deze behandeling wordt op een speelse wijze, passend bij het kind, uitgevoerd. Het lichaamssysteem zal de verandering opnemen en laten beklijven.
Als het nodig is zet ik systeemwerk in.

Hoe lang duurt een traject

Een traject duurt gemiddeld 3 tot 5 sessies. Je hebt minstens 3 sessie nodig om verandering in je systeem te laten beklijven.