Wat kun je verwachten als je in mijn praktijk komt

We praten over je hulpvraag, waar loop je tegen aan in je leven?
Ik breng samen met jou je geboorte en geboorteperiode in kaart om inzicht te krijgen in patronen uit je dagelijks leven die zijn oorsprong kunnen hebben in het geboorteverhaal.
Vervolgens ga ik op de betreffende thema´s energetisch werken. Dit is het weer in balans brengen van de energie in het lichaam die verstorend werken op mentaal, emotioneel en fysiek niveau. De cliënt voelt zich weer lichter en rustiger. Ze ervaren dat het dagelijks leven weer makkelijker aanvoelt.
Tijdens de sessie maak ik gebruik van de ontspanning die is ontstaan in het lichaam, waardoor je makkelijker bij je gevoel kan komen en het onderbewuste kunt aanspreken. Ik begeleid je gericht en op een rustige manier om de onderbewuste opgeslagen thema’s bewust te worden. Dit geeft de mogelijkheid om dit om te zetten in positieve ervaringen en verandering. Ofwel; je maakt een Transformerende Reis door het lichaam.
Als het nodig is zet ik systeemwerk in. Door systeemwerk toe te passen kun je onbewuste patronen weer zichtbaar maken.

Hoe lang duurt een traject

Een traject duurt gemiddeld 3 tot 5 sessies. Je hebt minstens 3 sessie nodig om verandering in je systeem te laten beklijven.